Jelentkezés, információk, határidők!

Tisztelt érdeklődő!

Tájékoztatjuk, hogy előzetes regisztrációt követően, online tud jelentkezni a DE soron következő Állásbörzéjére. Kérjük, a rendelés megkezdése előtt lépjen kapcsolatba a szervezőinkkel:

+36 30 235 8640

Miután a megrendelőlapot kitöltötte, és az adatokat ellenőrizte, a folyamat lezárásaként Ön (a megadott e-mail címére) PDF formátumban megkapja a megrendelőlapot és a cégkatalógus adatlapot (állásbörze kiadvány) is. Kérjük, ezeket nyomtassa ki és cégszerűen aláírva és postázza el nekünk:

4010 Debrecen, Postafiók: 77. (DEÁB – DEHÖK)

Legfontosabb határidők

Az őszi DE Állásbörze időpontja: 2018. november 7. (szerda) 9:00 – 16:00
Jelentkezési határidő: 2018. október 15. (hétfő)
Állásbörze kiadvány információk feltöltési határideje: 2018. október 17. (szerda)

Helyszíni információk (résztvevők neve, étkezést igénybe vevők neve, gépkocsik rendszáma és darabszáma) megküldési határideje, a karrier.unideb@gmail.com címre: 2018. október 31. (szerda)

A megrendelést a visszaigazolásunk teszi véglegessé!

Sarokstand foglalására kizárólag előzetes egyeztetés után van lehetőségük. Kérjük, vegyék fel velünk a kapcsolatot: +36302358640

Kérjük, vegyék figyelembe, hogy a standokért kiajánlott ár komplett ár, vagyis nem az alapterületre vonatkozik csupán, hanem magába foglalja az épített standot, egységes fríz felirattal és az ahhoz tartozó bútorzatot, továbbá 1 db oldalt az állásbörze kiadványba és a stand méretétől függően étkezést a résztvevők számára. Minden további résztvevő étkezését kérjük külön megrendelni.

Köszönettel,
Szervezők